viernes, 5 de noviembre de 2010

temporada Ski 2010 / 2011


Ja està a punt d'arrencar la nova temporada d'esquí i per als intrèpids

La manera mes ràpida d'aprofitar els descensos, fora de tots els terreny abalisats i en tot tipus de neus no tractades, gaudint de l'experiència de pujar en helicòpter fins als cims de les muntanyes i lliscar per terrenys salvatges, dirigit a tots aquells esquiadors amb un nivell mínim de paral.lel bo en pista vermella (Classe 3) i amb una mica d'experiència en fora de pistes, que tinguin ganes dedisfrutar sobre els esquis.

FREERIDE L'única manera de gaudir i aprendre a esquiar amb plena seguretat, fora de tots els terreny abalisats i en tot tipus de neus no tractades, dirigit a tots aquells esquiadors amb un nivell mínim de paral.lel a la pista vermella, que tinguin ganes de viure bones experiències sobre els esquis.

Una manera diferent de conèixer la muntanya a l'hivern, per a tots aquells amants del esquí Alpí, que tinguin un nivell mínim de Paral.lel Basic, tècnic però accessible físicament a tothom que tingui ganes de provar una activitat en plena natura fora de les pistes.

RAQUETES DE NEU La manera mes fàcil de conèixer la muntanya a l'hivern, apte per qualsevol públic, poc tècnic i accessible físicament a tothom.

L'estació de Formigal és una de les 3 millors estacions d'esquí d'Espanya - juntament amb Baqueira Beret i Sierra Nevada-per la seva gran extensió esquiable i per les seves excel.lents serveis. Es troba al centre del Pirineu

Petits Hotel a la neu

animat!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario