Agroturismes, hotels rurals, hotels d'interior, hotels a primera línia de mar, cases de vacances, apartaments, ... i un sens fi de suggeriments per a l'oferta complementària.
lunes, 15 de marzo de 2010
GASTRONOMIA MALLORQUINA a SEMANA SANTA
Aquestes empanades són típiques de les festes de Setmana Santa i també de les festes de Nadal. Les nostres àvies les feien abans dels dies de festa i així tenien el sopar feta per unes quantes nits. Si es fan de mida més petita serveixen també per servir en un bufet.
En lloc de farcides de carn i pèsol, aquestes empanades poden ser també de peix o només de verdures, i com a curiositat, si més no a Palma i en altres llocs de Mallorca, hi ha qui fa la pasta d'aquestes empanades dolça, afegint una mica de sucre a la massa.
Etiquetas:
agroturisme,
gastronomia mallorquina,
hotel amb encant,
hotel rural,
mallorca,
panades,
tradicions
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario